Ondersteuningsprogramma

Het boek “Om nooit meer te vergeten” helpt u om met uw dementerende partner, ouder of vriend(in) direct aan de slag te kunnen om samen een herinneringsboek te maken.

Ondanks dat het boek uitgebreide informatie geeft is het mogelijk dat u nog met vragen blijft zitten en misschien niet goed weet hoe dat in uw specifieke situatie aan te pakken.

Daarvoor is er de mogelijkheid een ondersteuningsprogramma te volgen, waarin er in een aantal dagdelen aandacht is voor uw eigen vragen. Ik begeleid u bij het maken van het herinneringsboek, waarbij uw eigen situatie centraal staat. U krijgt niet alleen informatie van mij, maar u kunt tevens ervaringen van elkaar opdoen.

We werken in kleine groepjes van maximaal zes mensen, zodat we de diverse situaties goed in beeld kunnen brengen en ik u op weg kan helpen bij het maken van het boek en de communicatie met uw dierbare verbetert. Dit wil zeggen dat het programma op maat is. U bepaalt hoe het er uit gaat zien afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Op locatie

Dit betekent dat ik naar u toe kom. U zorgt voor een locatie en koffie en thee. U betaalt een vast bedrag ongeacht het aantal personen dat mee doet aan het ondersteuningsprogramma. Ik raad u aan het groepje niet groter te maken dan zes mensen. Over de kosten en het aantal dagdelen kunt u met mij contact opnemen.

Individueel inschrijven

U kunt zich opgeven voor een ondersteuningsprogramma van drie ochtenden op mijn locatie. De dagdelen bevatten vier uur en worden zowel op ochtenden als middagen verzorgd. Bij een minimum van 4 aanmeldingen gaat het programma door. De kosten bedragen: € 200,- per persoon voor drie dagdelen, inclusief lunch