Ludiek naar buiten

Unieke samenwerking tussen trainer en buitensport-instructeur

Goede samenwerking in een team verhoogt het plezier in het dagelijks werk met als
gevolg een vermindering van het
ziekteverzuim en een prettige werksfeer.

Werken aan het team doe je met “Ludiek naar buiten!”

Elkaar op een andere manier leren kennen dan alleen op de werkvloer.
Uitdagingen aangaan, reflecteren op eigen denken en doen, probleemoplossend vermogen verhogen, grenzen verleggen en bovenal optimaal genieten.

Ludiek biedt u een doelgerichte en uitdagende training waarin medewerkers door middel van zowel binnen als buitenactiviteiten met elkaar aan de slag gaan. Doel is in de eerste plaats een zo optimaal mogelijke samenwerking tussen medewerkers te verkrijgen en/of te behouden.

Teamcounseling is op een diepgaande wijze reflecteren op eigen normen, waarden en opvattingen over teamsamenwerking met als doel om realistische en uitvoerbare oplossingen te leren vinden binnen de mogelijkheden van het team en de organisatie.

Bewust zijn en blijven van je manier van werken, van je eigen kwaliteiten en die van je collega’s. Door inzicht te krijgen in bestaande, soms vastgezette denk- en werkpatronen ontstaat er openheid en geeft dit het team de mogelijkheid te veranderen en oude patronen los te laten.

Wij gebruiken verschillende sportieve, ludieke en creatieve werkvormen om het proces in gang te zetten en te laten lopen. De combinatie van counseling en buitenactiviteiten maakt dat de training niet alleen zeer effectief is, maar ook uitdagend en inspirerend.

Naast veel doen en ervaren krijgt het team inzicht in hun eigen communicatie, zoals bijvoorbeeld feedback geven en ontvangen, vragen stellen, luisteren, onderhandelen, conflicthantering, Roos van Leary of communicatiestijlen.

Wij maken een training altijd op maat, waarbij we uitgaan van de huidige situatie van het team met al zijn mogelijkheden, wensen en behoeften. Er zijn mogelijkheden voor een enkele dag naar buiten tot een meerdaagse training.
Wij verzorgen de training in uw buurt, eventueel buiten op uw eigen terrein.

Ludiek werkt samen met Willem van de Ruit.
Hij is Outdoor instructeur en ervaren in het werken met groepen, waarbij samenwerking centraal staat.

Wie aan het eind van de werkdag met een goed en tevreden gevoel huiswaarts keert, begint de volgende morgen met plezier aan een nieuwe dag.